Sleutelhangers voor matrassen

De vzw Ketaketi hoopt met haar deelname aan De Warmste Week veel sleutelhangers te verkopen (8€ per stuk), om het internaat in de Shree Melamchi Ghyang Secondary School in Nepal een budget te kunnen sturen  voor de aankoop van  80 dubbele, nieuwe matrassen. Vele bedden zijn aan nieuwe matrassen toe, doordat de oude de voorbije vier jaar dienst hebben gedaan in het tentenkamp, dat noodgedwongen opgetrokken werd met plastic zeilen om de internen een onderdak te geven, na de verwoestende aardbeving van 25 april 2015. Vele matrassen zijn door schimmel en vocht onbruikbaar geworden.  Nu een nieuw internaatsgebouw is opgetrokken en nieuwe bedden zijn aangekocht, willen we er alles aan doen om de bedden van hygiënische, nieuwe matrassen te voorzien. Met de actie van De Warmste Week hopen we een groot bedrag bijeen te sparen. U kunt ons daarbij helpen door een handige, fraaie sleutelhanger van Nepalese makelij te kopen. U bent alvast van harte bedankt voor uw steun!