KetaKeti veiling benefietfeest compleet

De catalogus is afgewerkt. 
U kunt ze hier downloaden: Catalogus veiling 2018

De hier gepresenteerde werken gaande van foto’s, multiples, tekeningen, schilderijen en sculpturen tot toegepaste kunstvormen zijn stuk voor stuk zorgvuldig geselecteerd. Ze zijn door galerijen of verzamelaars of kunstenaars die staan voor kwaliteit aan de vzw KetaKeti geschonken. Verschillende kunstenaars, die onze werking een warm hart toe dragen, hebben zelfs, voor de tweede of derde keer een werk geschonken, sommige kunstenaars zijn ons al trouw van in den beginne!. Veel van de participerende kunstenaars hebben tentoonstellingen in binnen- en buitenland achter de rug en zijn opgenomen in belangrijke collecties.  De opbrengst van de veiling gaat integraal naar het schoolproject, voornamelijk om de weddes van de leerkrachten te betalen de komende 2 jaar.

Gezien de startprijzen op deze veiling, zeker in verhouding tot de kwaliteit en de werkelijke waarde van de werken, vrij laag zijn, zijn hier zeker unieke aankopen te doen.