Dank u Steinerschoolleerlingen en sympathisanten !

DSC03315Een groot aantal leerlingen van klas 8 in de R. Steinerschool in Brugge zetten – samen met hun titularis juf Rosan – onvermoeid hun financiële acties verder tijdens het voorbije schooljaar : wenskaartjes maken, koekjes bakken, oude juweeltjes verkopen, zeepjes, oude boeken … Hun voorbeeld kreeg navolging in klas 7, die eveneens een koekjesbak op touw zette. Mevr. Francine Sandelé, die het steinerschoolproject genegen is, voegde daar de opbrengst van een eigen financiële activiteit aan toe en het spaarpotje op de toonbank van Mevr. Anja uit het krantenwinkeltje De Coupure in Brugge werd driemaal integraal toegevoegd aan dit geheel. Alles samen bracht dit de mooie som op van 2500 euro, waarvoor Purna en zijn lerarenteam momenteel aan het overleggen zijn om ze een goede bestemming te geven.